Stop tyven!

 
Kære Medlemmer

Vi har i dag modtaget nedenstående mail fra Julie Kaa. Som I kan læse har de være udsat for flere røverier i Hovedgaden.

Julie søger tilslutning fra andre medlemmer i Hovedgaden, som vil indgå i et samarbejde for at undgå den stigende grad af tyverier i Kgs. Lyngby.

Hvis du er interesseret i dette, så giv os en mail på info@lyngbyhandel.dk og du er også velkommen til at maile direkte til Julie.

 

MAIL:


Hej Steffen.

Mange tak for snakken vedr. butikkens ”besøg” af romabander. Vil lige her give dig et resumé over de 3 hændelser siden den 25. juni.

Første gang torsdag den 25. juni, hvor jeg var til mødet på biblioteket vedr. Golden Days. Lige omkring kl. 17.30 da min medarbejder skulle lukke, kom 3 kvinder og 1 mand ind. De stjal varer for ca. kr. 2-3.000,- ved at foregive at ville købe tøj til gaver, og derved fastholdt min medarbejders opmærksomhed på at pakke gaverne ind. Havde ingen penge med og ville komme tilbage for at betale.

Anden gang onsdag den 22. juli omkring kl. 13.20, hvor en kvinde ved et tricktyveri stjal kr. 500,-. Betalte med kr. 1.000,- og ville alligevel ikke have sin vare, og skabte forvirring ved at ville have sine penge igen, og insisterede på at få sin 1.000,- seddel tilbage.

Tredje gang lørdag den 25. juli omkring kl. 13.00, hvor en kvinde og en mand kom ind. Min medarbejder havde et vågent øje på dem, og da hun pegede på den nyetablerede overvågning, forlod de straks butikken.

Vi skal have stoppet disse tyvebander så hurtigt som muligt. De skal opleve modstand i form af, at vi ved hvem de er og at de er her. Vi skal have etableret et samarbejde butikkerne imellem, således at vi kan advare hinanden. En SMS-kæde eller mail, så der hurtigt kan gives besked rundt. Et advarselssystem butikkerne imellem, vil altid være et godt værn mod tyveri, uanset hvor disse tyve kommer fra.

Et effektivt system bør vi have, om det er pr. SMS, mail eller på anden vis, er underordnet, blot det virker :-) 
Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn | Postboks 28, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 7020 9501 | info@visitlyngby.dk