Juletræstænding

  
Klik på ovenstående og læs mere...

Lørdag den 19. november tændes julen

Der er magi i luften, når juletræet og resten af Kgs. Lyngbys smukke julebelysning tændes med en god håndfuld tryllestøv på lørdag
 
Juletræstændingen i Kgs. Lyngby er en kær tradition med en drejebog, der ikke bliver pillet meget ved. Og vi lover, at det meste igen i år vil være næsten som det plejer.
 
Når skumringen så småt indfinder sig omkring kl. 15 starter juleoptoget ved Gyldendalsvej i den sydlige ende af Lyngby Hovedgade. Vedbæk Garden fører an, og julemanden lader sig standsmæssigt køre rundt i den fine røde veteranbrandbil eskorteret af spejdernes stemningsfulde fakkeloptog.
 
På Lyngby Torv vil julemanden og hans 100 år gamle og noget umodne søn sørge for at sætte gang i julestemningen med fis og fælles julesang. Klokken 16 er det tid til, at borgmester Sofia Osmani udøver sin magi. Og om alt går vel får tændt træet med lidt hjælp fra det lokale brandvæsen.
 
Magasin har for vane at sætte prikken over i’et med gratis slikposer til de fremmødte børn, mens spejderne sørger for rigeligt med gløgg og æbleskiver at varme sig på.
 
Det er opskriften på julestemning a la Lyngby og det er Handelsforeningen, der igen i år sørger for en hyggelig start på årets julehandel. /sig
 
Handelsforeningen for Kgs. Lyngby | Postboks 28, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 7020 9501 | shi@salesforce1.dk