Hvorfor blive medlem?

Lige nu er Lyngby-Taarbæk inde i en rivende udvikling, der er med til at tiltrække nye store virksomheder, borgere og besøgende til byen.
 
På Lyngby Hovedgade, i stræderne og på byens hyggelige pladser blomstrer detailhandelen. Indenfor gåafstand ligger Lyngby Storcenter – med omkring 100 forretninger, Magasin du Nord, Johannes Fog og mere end 200 specialforretninger.
 
Tilsammen repræsenterer disse en årlig omsætning på op mod 3 milliarder kroner og servicerer dagligt mellem 20.000 og 30.000 kunder.

Det gør Kongens Lyngby til en af de mest driftige handelsbyer i Danmark, og det vil vi gerne fortsætte med at være.

Det kræver et stærkt og aktivt handelsliv, der i fællesskab er med til at igangsætte nye initiativer og markedsføre byen.
 
Den aktuelle udvikling i byen handler også om den lokale infrastruktur, der er med til at bringe kunder til Kongens Lyngby.
 
Gennem dit medlemskab sikrer du, at Handelsforeningen er en stærk repræsentant i de mange vigtige forhandlinger med kommune og erhvervsråd, hvor dagsordenen for fremtidens Kongens Lyngby sættes.
 
For selvom Handelsforeningen i 2012 kunne fejre sit 125 års jubilæum, så er vores øjne i høj grad rettet mod fremtiden. Og en talstærk forening giver naturligvis den bedste gennemslagskraft.
 
Derfor har vi brug for dig som medlem i Handelsforeningen for Kongens Lyngby.
En talstærk forening giver naturligvis den bedste gennemslagskraft.

Bliv medlem nu!


Handelsforeningen for Kgs. Lyngby | Postboks 28, 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 7020 9501 | shi@salesforce1.dk