Butikschef Charlotte Voller får på vegne af Jacob Bahne, der er i Kina i øjeblikket, overrakt blomster og en plakette af handels-formand Thorkild Baltzer og bestyrelsesmedlem i handelsforeningen, Torben Schwabe. Foto: Steen Trolle


Bahne er Årets Butik i Lyngby

Roserne væltede ned over Bahne, da Handelsstandsforeningen torsdag aften kårede Årets Butik 2015 i forbindelse med generalforsamlingen
 
“En spiller i topklasse, der til stadighed formår at forny sig, såvel på udtryk som på sortiment”.
Der blev ikke sparet på roserne, da Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn traditionen tro benyttede sin generalforsamling i torsdags til at kåre Årets Butik.

Hæderen tilfaldt Bahne på Lyngby Hovedgade, og som Torben Schwabe, der er bestyrelsesmedlem i handelsforeningen og direktør for Lyngby Storcenter fremhævede, så er Bahne en af de innovative og branchefornyende butikker, der har bidraget til de seneste ti års massive udvikling af Kongens Lyngby.

“Med sin beliggenhed midt på Lyngby Hovedgade er denne forretning, med sit seneste skud på stammen, HAY, lige præcis et billede på den fortrop af kompetente og branchefornyende butikskoncepter, der vidner om, at den fysiske detailhandel langt fra er sat ud af spillet af den omsiggribende nethandel,” sagde Torben Schwabe.

“Bahne rummer desuden en perlerække af superaktuelle brands og emmer samtidig af god stemning og en altid god service,” tilføjede han.“

Lyngby summer af nye koncepter
”Det er en halv snes år siden, at prisen som Årets Butik blev indstiftet. Gennem årene er såvel store som små butikker - f.eks. Magasin og Peter Beier - blevet hædret, og undervejs har Kgs. Lyngby gennemgået en voldsom forandring.

Som Torben Schwabe beskrev det, var Kgs. Lyngby for få år siden “en slags Korsbæk ment på den absolut rosende måde”:

“Nu summer Lyngby af nye koncepter og ikke mindst restauranter, cafeer og spisesteder. Der er nærmest kø ved de hotte placeringer, som vel at mærke ikke nødvendigvis er på hovedgaden, men snarere i de små listige baghuse og bag alfarvej hvor såvel Meyers, Mette Blomsterberg og Sticks & Sushi har fundet fi ne placeringer.

Helt i tidens ånd, ikke nødvendigvis på de flashy og dyre placeringer, men derimod der hvor den kræsne forbruger anno 2015 gerne vil komme,” lød det fra Torben Schwabe på generalforsamlingen, der blev holdt på Hotel Scandic i Lyngby Storcenter.

Butikschef Charlotte Voller får på vegne af Jacob Bahne, der er i Kina i øjeblikket, overrakt blomster og en plakette af handels-formand Thorkild Baltzer og bestyrelsesmedlem i handelsforeningen, Torben Schwabe. Foto: Steen Trolle
Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn | 2800 Kgs. Lyngby  | Tlf.: 31131781 | lisemarie@visitlyngby.dk